Få ekstra plads i dit hus med en carport

Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende samtale og hør hvilke muligheder vi har til dig, der passer til dit hus og dine ønsker.

Få et gratis tilbud, eller ring på:

CARPORT

En carport er en let bygning med et tag, så bilen kan parkeres i læ fra vind og vejr. Man kan også vælge at få vægge på carporten – disse vil ofte være træbeklædte og ikke lige så massive som på en garage. Beslutningen, om at få bygget en carport på sin grund er stor, så det kræver dygtige fagfolk til at guide dig til en god løsning.
Og det er netop dét, vi er her for. Vi hjælper dig nemlig igennem hele processen med at udvælge både størrelse, materialer og udformning, så vi kan bygge dig en carport, der passer til både dine behov og til dit hus. Carporten skal opfylde en funktion, men den skal også designmæssigt spille sammen med huset, og det er her vores ekspertise kommer dig til gode.

EFTER

FØR

HVORFOR EN CARPORT, NÅR JEG KAN FÅ EN GARAGE?
Om du skal vælge det ene eller det andet, kommer naturligvis an på dine behov. Carporten har den fordel, at det er en let konstruktion – bygges den uden vægge, vil der stadig kunne trænge masser af lys igennem til resten af grunden. Derfor kan det være en fordel på en lille grund med en carport, som vil skærme mindre end en garage. Desuden vil en carport ofte være en separat bygning ved siden af huset. Dette giver flere muligheder i forhold til udformningen – et gammelt hus kan for eksempel komplementeres med en moderne udseende carport. Et murstenshus kan suppleres med en flot bygning i træ, en minimalistisk stålkonstruktion eller noget helt tredje. Under alle omstændigheder giver vi dig en god pris på din nye carport, som svarer til ønskerne for materialer, størrelse, udformning og så videre.
HVOR STOR SKAL DEN VÆRE?
Der er selvfølgelig andet en udseende at tænke på. Carporten er nemlig til for at opfylde et behov. Bilen skal gerne kunne stå i læ derinde – det er minimumskravet. Derudover kan det være en god ide at tænke over, om carporten skal have andre funktioner. Skal der for eksempel kunne stå et par cykler derinde, når nu der alligevel skal bygges? Har du en motorcykel, som skal skærmes for regn på de våde danske dage? Eller skal der måske bygges et lille skur sammen med carporten til opbevaring af haveredskaber?
Alt er muligt – giv os et kald i dag og hør, hvilke forslag vi har til dig.

Se et udpluk af vores arbejde