Få høj kvalitet og
erfaret rådgivning

Alle opgaver, store som små, udfører vi med omhu og kvalitet, så vi glæder os at høre om dit næste byggeprojekt.
  • 100% GRATIS TILBUD
  • KONKURRENCEDYGTIGE PRISER
  • KVALITETSBEVIDSTE HÅNDVÆRKERE

Få et gratis tilbud, eller ring på:

SE LIDT AF HVILKE OPGAVER VI HAR LØST

Alle byggeprojekter vi får, udfører vi grundigt og med stor omhu. Kundens ønsker står altid øverst, og vi sørger altid for en god dialog og rådgivning undervejs. Her på siden kan I se nogle af de opgaver vi har lavet, som både er af stor og mindre karakter. Det vigtigt at notere at vi løser alle typer
opgaver, uanset størrelse, med lige stor omhyggelighed og kvalitet, da det betyder meget for os at kunden er 100% tilfreds før vi er færdige. Kontakt os med nemt at udfylde formularen øverst på siden eller ring, så sørger vi for hurtigt at hjælpe jer videre i jeres drømmebyggeri.

SÅDAN ARBEJDER VI

GIV OS DINE DETALJER

Udfyld vores formular med så mange informationer som muligt.

VI TAGER KONTAKT

Efterfølgende ringer vi jer op for at aftale mødetidspunkt.

VI GÅR I GANG!

Derefter starter vi på opgaven og stopper først når I er tilfredse.

TILBYGNING PÅ SOMMERHUS
Ejerne af et pragtfuldt beliggende sommerhus ud til Issefjorden ville gerne udvide deres alt for lille sommerhus med en stor stue med kig ud over vandet, samt en større terrasse.

Alt skulle udføres i samme stil som det eksisterende hus og terrasse.

HØJ TERRASSE I VALBY

Beboerne af huset i Valby ønskede en høj terrasse, hvor solen i den tætte have kunne nydes det meste af dagen. Derudover fik beboerne udnyttet pladsen optimalt samtidig med, at havens udtryk og funktionalitet blev væsentlig bedre.

HVAD SIGER VORES KUNDER

“Vi fik faktisk anbefalet CMC gennem nogle venner og kom hurtigt I kontakt med dem om at bygge en terasse til vores hus. Vi blev vildt overraskede og glade for det færdige resultat. Sindssygt flot håndværk til en rigtig fin pris.”

Michael Nielsen

“De radiatorskjulere vi har fået monteret falder perfekt ind i rummet, og gør at rummet ser mere elegant ud. CMC var hurtige og effektive og gode til at spørge ind til hvilke ønsker vi havde til det.”

John Beck

“Super søde håndværkere, der byggede vores carport. Der var ingen problemer med dialogen og de var grundige med at udføre arbejdet. Vi er meget tilfreds med resultatet og vil klart anbefale dem til andre.”

Lone Thomsen

LAD OS RINGE DIG OP

Indtast dine kontaktoplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.