Et cykelskur er ikke bare et skur

Vi har dygtige folk, som hjælper dig med at få det cykelskur, du kunne tænke dig, så kontakt os idag.

Få et gratis tilbud, eller ring på:

CYKELSKUR

Et cykelskur er ikke bare et skur – det er en forlængelse af din bolig. Står cykelskuret ved indgangspartiet, vil det være det første, man ser. Derfor er det også vigtigt at gøre sig tanker om, hvad man ønsker af skuret. Det er her, vi kommer ind i billedet.
Vi har nemlig dygtige folk, som hjælper dig med at få det cykelskur, du kunne tænke dig. Du kan selv få lov at vælge, om det skal være et nydeligt standardskur, eller om vi skal ind og designe det fra bunden, så du får lov at bestemme alle elementerne.
ALLE MULIGHEDER STÅR ÅBNE
Vi lægger stor vægt på, at du skal have så meget indflydelse på designet af cykelskuret som muligt. Det er dig, der kender din bolig og din stil bedst, så derfor er dette en helt naturlig del af processen. Gennem en god dialog skal vi nok finde ud af, hvordan cykelskuret skal se ud. Det kunne blandt andet beklædes med finer eller trykimprægnerede brædder. Der kunne være et vindue i cykelskuret, så man ikke behøver tænde lyset, når man lige skal hente cyklen. Det kan være et lukket eller et åbent cykelskur. Alle muligheder er åbne, og vi kommer gerne med ideer og billeder til inspiration. Måske vil du gerne have bygget cykelskuret som en direkte forlængelse af huset, eller også skal det stå helt frit. Kontakt os i dag og få en samtale om dine ønsker til et nyt cykelskur. Selv hvis du endnu ikke har gjort dig så mange tanker endnu, skal vi nok komme med ideer.
EN BRED VIFTE AF OPGAVER FOR EN TØMRER
Et cykelskur er et praktisk rum. Der skal være plads til de cykler der bruges, men derudover er det en god ide at tænke på, om cykelskuret skal have flere funktioner. Skal der for eksempel også lige kunne stå en trillebør derinde? Har haveredskaberne aldrig fået en ordentlig plads, kan der laves et område i skuret, hvor de kan være. Der kan gøres plads til en brændestabel, til slæder, til barnevogn, til scooter og så videre. Det handler blot om, hvilken funktion cykelskuret skal have. Prisen varierer naturligvis med de forskellige elementer, cykelskuret kommer til at indeholde. Her vil valg af materialer, størrelse og udformning spille ind. Ring til os og få et prisoverslag, så kan vi snakke om detaljerne og give dig et tilbud på dit nye cykelskur.