Forsikringsskader

CMC tømrer har mange års erfaring med at udbedre forsikringsskader. Hos os bestræber vi os altid på at komme ud så hurtigt som muligt, når du har meldt skaden til os.

Få et gratis tilbud, eller ring på:

Forsikringsskader kommer aldrig belejligt
og i de fleste tilfælde sker skaderne pludseligt og uden varsel. De mange storme, Danmark bliver ramt af, er især en stor synder, når det kommer til forsikringsskader. Den kraftige vind kan få træer til at vælte ind over huse og ødelægge tage og vinduer. Vinden kan ligeledes få vandet til at stige, hvilket resulterer i vand i kældre, og når det er særlig slemt, kan vandet stå helt op i stueetagen. Det kan også være, at du har været så uheldig, at dit hus har haft besøg af tyve i løbet af din ferie, eller mens du blot var på arbejde. Her ses der ofte skader på døre og vinduer, og i de tilfælde kan det også være nødvendigt hurtigt at få udbedret skaderne. Uanset hvordan forsikringsskaden er opstået, så kan CMC tømrer hjælpe dig med at komme hurtigt videre. Vi dækker København og hele Sjælland.

SÅDAN ARBEJDER VI

GIV OS DINE DETALJER

Udfyld vores formular med så mange informationer som muligt.

VI TAGER KONTAKT

Efterfølgende ringer vi jer op for at aftale mødetidspunkt.

VI GÅR I GANG!

Derefter starter vi på opgaven og stopper først når I er tilfredse.

CMC tømrer hjælper med forsikringsskader
i hus og kælder

Hos CMC tømrer har vi stor erfaring med at løse alle former for forsikringsskader. Vores dygtige håndværkere har nemlig ekspertise i at udbedre skader uanset deres omfang, og det er lige meget, om der er tale om vandskader, stormskader eller noget helt tredje. Forsikringsskader kan vise sig fra kælder til kvist og indvendig i huset såvel som udvendigt. Brande, væltede træer og voldsomme storme kan resultere i ødelagt murværk og huller i taget.
Indvendigt kan forhøjet vandstand give fugtige gulve, skimmelsvamp og andre skader, der har stor betydning for huset og indeklimaet. Uanset skaden, så er det vigtigt at få udbedret den med det samme, og selvom der er tale om en forsikringsskade, så sørger vi altid for at lave arbejdet så godt som overhovedet muligt. Vi er ikke færdige med arbejdet, før du og vi selv er tilfreds med det endelige resultat, som skal være mindst lige så godt, som det var før, skaden skete.

Vi har hurtige udrykningstid ved forsikringsskader

Fordi der er tale om forsikringsskader, er det vigtigt, at skaden bliver tilset og ordnet så hurtigt som muligt. CMC tømrer kommer derfor altid ud inden for ganske kort tid, hvis du har en forsikringsskade, så vi kan se på det og sammen med dig finde den rigtige løsning.
Vores hurtige reaktionstid er også med til at gøre dit forsikringsforløb så kort som muligt, så du ikke skal bruge unødig meget tid på det. En sådan skade kan nemlig hurtig betyde meget for hverdagen i huset, og for at du kan vende tilbage til dagligdagen igen uden for store gener, er det vores prioritet at have hurtig udrykningstid ved forsikringsskader.
Er skaden sket, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vores team består af kompetente og erfarne håndværkere, der er vant til at håndtere mange forskellige forsikringsskader. Vi vil derfor med garanti også kunne hjælpe med din forsikringssag hurtigt og uden de store udfordringer, så hele forsikringsprocessen bliver så nem og overskuelig for dig som muligt.
LAD OS RINGE DIG OP
Indtast dine kontakt oplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.