Smukke gulve giver et rum et ekstra løft

Som erfarne tømrere har vi i årevis arbejdet med gulve til ethvert rum, så vi rådgiver gerne med vores idéer.

Få et gratis tilbud, eller ring på:

GULVE

Overvejer du at skifte dit gulv ud? Flotte trægulve skaber et fundament for et harmonisk rum, uanset størrelse eller udformning af rummet. Du kan med fordel gøre det her hos os! Vi har årevis af erfaring med udskiftning og lægning af trægulve, og vores dygtige håndværkere kan vi med ro i sindet garantere, at de leverer et kvalitetsstemplet håndværk og pålideligt arbejde. Uanset om det er til privat brug, til en offentlig institutioner,
privat erhverv, eller noget helt fjerde kan vi påtage os opgaven, idet dét vi leverer ikke afhænger af opgavens størrelse. Kvaliteten og servicen vil altid være den samme! Vi tager gerne små som store opgaver – både reperationer og større gulvprojekter – og nyder at kunne bruge vores kompetencer og rådgivning til at vurdere hvilke løsninger vi mener, vil være bedst til rummet. Kontakt os her på siden, eller giv os et kald og vi kan hurtigt komme igang med at finde løsninger der passer til dine behov og ønsker for trægulv.

EFTER

FØR

VI SER MULIGHEDER

Det er ikke altid nødvendigt at skifte gulvene ud, men blot give dem en kærlig hånd. Vi ser mange grunde og muligheder til at bevare et gammelt trægulv. Vi har stor ekspertise med gulvslibning og efterbehandling af trægulve, så du kan få netop det du søger. Desuden kan vi vejlede indenfor vedligeholdelse, så du er sikret fortsat at have smukke gulve i lang tid fremover.

Der findes et utal af løsninger og designs, alt afhængig af det udtryk man søger. Måske skal det se ud som nyt, have et mere rustikt look, være elegant og tidsløst eller noget helt tredje? Uanset hvilken løsning du ønsker, efterkommer vi dine behov, og ønsker at du skal have følelsen af at du har fået præcist dét du forestillede dig.

Alle vores dygtige håndværkere arbejder præcist og effektivt, da vi sætter en ære i at levere tilfredsstillende arbejde til tiden. Det anser vi også som godt håndværk! Derfor er vi også skolede i at kompetent vejlede og rådgive dig med din opgave, uanset størrelse, design- og prisvalg. Vi har 100% uforpligtende tilbud, så kontakt os idag her på siden eller ved at ringe.

GULVE TIL ENHVER SMAG

Vi har et stort udvalg af kvalitetsmærkede planke,- parket,- og laminatgulve og kan kompetent vejlede dig til den bedste løsning på baggrund af hvilke behov du har. Det spiller nemlig en vigtig rolle for os at vi fører en god dialog og du får efterfulgt dine ønsker – alt andet er jo komplet unødvendigt. Forskellige gulve giver meget forskellige rum, og derfor stiller vi meget gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed når du skal vælge hvad du vil have.
Eksempelvis giver lyse trægulve følelsen af et større rum, og mørke rustikke gulve kan sætte en mere hyggelig stemning. Uanset størrelse, type og prisklasse, påtager vi os gerne opgaven. Et smukt trægulv kan give rummet det ekstra løft, som giver harmoni og dynamik – og giver en lyst til at gå på det. Dét sætter vi højt på dagsorden, og det er derfor vi elsker vores håndværk. Kontakt os til en uforpligtende samtale om de nye gulve, samt priser, som du ønsker til din bolig.

Se et udpluk af vores arbejde