Køkkener

Vi bruger rigtig meget tid i køkkenet. Ud over at det er her, familien samles til spisning, så er det også i køkkenet, at børnene laver deres lektier, mens maden bliver lavet. Det er også her, at mange nyder deres morgenkaffe og lader op inden en dag på arbejdet. Med andre ord er køkkenet hjertet i huset i rigtig mange hjem.

Få et gratis tilbud, eller ring på:

Det kan være ovnens eller køleskabets placering

Når køkkenet nu bliver anvendt så meget, er det også vigtigt, at omgivelserne virker indbydende og lyse, ligesom de selvfølgelig skal passe til ens behov. Dit gamle køkken fungerer måske fint nok, men farverne og grebene er ikke helt så moderne, som de engang har været. Måske savner du lidt mere plads, eller også synes du bare, at tingenes placering ikke er helt så logisk, som de måske burde være. Det kan være ovnens eller køleskabets placering, eller også er du træt af, at kogepladen er så langt væk fra vasken. Uanset hvad, så kan CMC tømrer hjælpe med at puste nyt liv i dit allerede eksisterende køkken ved hjælpe af køkkenrenovering. Når vi først går i gang med renovering af køkkener, er der ikke blot tale om lidt maling hist og her og udskiftning af greb. I samarbejde med dig sørger vi for at skabe et naturligt leverum, hvor der er plads til det, du har behov for. Vi kan udskifte låger og bordplader, og skal der flyttes rundt på hårde hvidevarer, gør vi det i det omfang, det er muligt. Resultatet er et køkken, der er præcist som du drømmer om – helt uden at skulle investere i et helt nyt køkken.

SÅDAN ARBEJDER VI

GIV OS DINE DETALJER

Udfyld vores formular med så mange informationer som muligt.

VI TAGER KONTAKT

Efterfølgende ringer vi jer op for at aftale mødetidspunkt.

VI GÅR I GANG!

Derefter starter vi på opgaven og stopper først når I er tilfredse.

Få et køkken, der føles som nyt

At få et helt nyt køkken kan være et stort arbejde. Når det ikke kun er låger og bordplade, der skal skiftes, er det pludseligt et projekt, der kan strække sig over lang tid, og det kan skabe en del udfordringer i hverdagen. Derudover er det ofte en dyr post at skulle ud og have et helt nyt køkken, hvorfor mange vælger ikke at få det gjort. Synes du alligevel, at køkkenet er lidt træt, og at det godt kunne trænge til en opdatering, så kan en køkkenrenovation være vejen frem.
Hos CMC tømrer har vi et godt øje for design og funktionalitet, hvilket vi ikke tøver med at gøre brug af, når vi laver køkkenrenoveringer. Vi kan give dit køkken nyt liv for færre penge, og med en god køkkenrenovering kan du få mange flere år ud af dit eksisterende køkken. Arbejdet udføres på langt kortere tid, end når der er tale om et helt nyt køkken. Nogle gange skal der heller ikke det helt store til før, at køkkenet føles perfekt og som nyt. Nye farver og låger, en mere logisk placering af tingene, en ekstra skuffe og nye fliser på væggene kan gøre underværker og lysne køkkenet op, uden at du skal til at betale for et helt nyt køkken.

Lad os hjælpe dig med at få dit drømmekøkken

Hos CMC tømrer har vi udført rigtig mange køkkenrenovationer. Vi kan hjælpe med alt lige fra det lille køkken i Københavnerlejligheden til det helt store samtalekøkken i villaen. Fælles for alle vores projekter er, at vi går til dem med stor professionalisme.

Ved CMC tømre er vi kendetegnet ved vores gode håndværk, og når vi renoverer dit køkken, gør vi det udelukkende med kvalitetsmaterialer.

Vi kommer gerne forbi og tager et kig på dit køkken og lytter til alle dine ideer og ønsker. Vi kommer også gerne med forslag til design og muligheder, som du måske ikke selv har tænkt over. Ud fra det sammensætter vi et gratis og uforpligtende tilbud til dit drømmekøkken, som er skræddersyet til dig. Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om vores priser, og hvad vi kan gøre for dig.

LAD OS RINGE DIG OP
Indtast dine kontakt oplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.