Ingen kompromis med kvaliteten af vores håndværk

Vi rådgiver gerne om design- og prisvalg, så du som kunde altid får et flot og funktionelt design til en pris, der overrasker positivt.
  • 100% GRATIS TILBUD
  • KONKURRENCEDYGTIGE PRISER
  • KVALITETSBEVIDSTE HÅNDVÆRKERE

Få et gratis tilbud, eller ring på:

LIDT OM CMC TØMRER

CMC tømrer er et stabilt tømrerfirma med base i det København og med en arbejdsradius der dækker hele Sjælland. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og ønsker at skabe tilfredse kunder gennem veludført arbejde og overholdte aftaler. Vi rådgiver gerne om design- og prisvalg,
så du som kunde altid får et flot og funktionelt design til en pris, der overrasker positivt. Vi har desuden et bredt samarbejde med andre faggrupper, og koordinerer derfor gerne hovedentrepriser.
Her på siden kan du se lidt af det arbejde vi har udført, samt læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

Skulle du mod forventning blive utilfreds med det arbejde, du har fået udført, bliver du glad for at have valgt en håndværker, som er medlem af Dansk Byggeri. Så er arbejdet nemlig dækket af Byg Garanti.

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri.

SÅDAN ARBEJDER VI

GIV OS DINE DETALJER

Udfyld vores formular med så mange informationer som muligt.

VI TAGER KONTAKT

Efterfølgende ringer vi jer op for at aftale mødetidspunkt.

VI GÅR I GANG!

Derefter starter vi på opgaven og stopper først når I er tilfredse.

TILBYGNING PÅ SOMMERHUS
Når du vælger CMC tømrer til at udføre en opgave, kan du være sikker på en god dialog og arbejde der udføres med omhu.

Du er altid velkommen til at få en snak om dit byggeprojekt og eventuelt et uforpligtende tilbud – ingen opgaver er for store eller for små.

HVAD SIGER VORES KUNDER

“Vi fik faktisk anbefalet CMC gennem nogle venner og kom hurtigt I kontakt med dem om at bygge en terasse til vores hus. Vi blev vildt overraskede og glade for det færdige resultat. Sindssygt flot håndværk til en rigtig fin pris.”

Michael Nielsen

“De radiatorskjulere vi har fået monteret falder perfekt ind i rummet, og gør at rummet ser mere elegant ud. CMC var hurtige og effektive og gode til at spørge ind til hvilke ønsker vi havde til det.”

John Beck

“Super søde håndværkere, der byggede vores carport. Der var ingen problemer med dialogen og de var grundige med at udføre arbejdet. Vi er meget tilfreds med resultatet og vil klart anbefale dem til andre.”

Lone Thomsen

LAD OS RINGE DIG OP

Indtast dine kontaktoplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.