Mere stil med en radiatorskjuler

Med forskellige neutrale designs giver radiatorskjulere det moderne hjem et finish, som ikke kan fås på andre måder.

Få et gratis tilbud, eller ring på:

RADIATOR SKJULER

Med en radiatorskjuler i dit hjem sættes prikken over i’et – et moderne hjem er spækket med smukke ting, som gør os godt til mode og får os til at føle os tilpas. De nødvendige radiatorer skræmmer dog det udtryk, men det kan vi lave om på. Vi tilbyder nemlig radiatorskjulere, som tilpasses dit hjem og dine forestillinger. Vi tilbyder nemlig radiatorskjulere, som tilpasses dit hjem og dine forestillinger om indretning.
De minimalistiske designs radiatorskjulerne har, gør nemlig din radiator til en del af indretningen, frem for et nødvendigt onde til at kunne holde varmen. På denne måde bliver omgivelserne i dit hjem harmoniske og fungerer som en helhed. Vi gør en dyd ud af at finde den løsning, der passer til dig, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi tager altid en snak om dine forventninger til, hvordan radiatorskjulerne i dit hjem skal se ud.
MEN VIL EN RADIATORSKJULER IKKE SKÆRME FOR VARMEN?
Svaret er nej – din varmeregning vil ikke pludselig ryge i vejret. Radiatorskjulere er nemlig designet til at interagere med radiatoren på fornuftig vis. Radiatoren fungerer således, at den tager kold luft ind i bunden og varmer den op for så at sende den varme luft ud foroven. Derfor monteres radiatorskjulere netop sådan, at der er plads i bunden til, at kold luft kan sive ind til radiatoren bag ved skjuleren. Foroven i radiatorskjuleren er der naturligvis også plads til, at den varme luft kan komme ud og opvarme rummet. Desuden fordeles varmen over hele radiatorskjuleren, hvilket faktisk kan give fornemmelsen af, at radiatoren virker bedre, når den er pakket ind. For at få det optimale ud af din radiator kan det dog i nogle tilfælde anbefales, at man installerer en termostat med fjernføler. På den måde gør radiatorskjuleren ikke, at termostaten regulerer temperaturen forkert.
BESTIL EN RADIATORSKJULER
Når du skal bestille en radiatorskjuler, er der nogle forskellige punkter, du skal forholde dig til. Vi guider dig naturligvis igennem og får fastsat en pris afhængig af, hvilke muligheder du vælger. Prisen afhænger naturligvis af, hvor mange radiatorskjulere du ønsker i dit hjem. Størrelsen på radiatoren gør selvfølgelig også, at radiatorskjuleren skal være enten større eller mindre, og prisen ændres dermed. Og så til den sjovere del: Selve den store flade kan nemlig fås i forskellige mønstre, og det er her, du kan få lov at sætte dit personlige præg på radiatorskjuleren. Denne store flade bliver det, man ser, i stedet for den kedelige radiator, så derfor er det også vigtigt at finde et mønster, der både passer til dig og dit hjem.

NOGLE EKSEMPLER PÅ TIDLIGERE ARBEJDE