Renovering af bolig

Går du og drømmer om at få renoveret dit køkken eller bad? Trænger dit hus eller lejlighed til den helt store og gennemgribende renovation? Ideerne er mange, og vi har alle et tydeligt billede af, hvordan drømmehjemmet ser ud. Hos os kan vi hjælpe dig med at realisere dem.

Få et gratis tilbud, eller ring på:

Går du og drømmer om at få renoveret dit køkken eller bad?

Ideerne er mange, og vi har alle et tydeligt billede af, hvordan drømmehjemmet ser ud. Hos os kan vi hjælpe dig med at realisere dem.
Et renoveringsprojekt kan være ganske omfattende, hvad end der er tale om en mindre opgave såsom en ny carport, cykelskur eller en totalrenovering af dit hus fra kælder til kvist. For hvor starter du lige henne? Hvor finder du de bedste materialer, og hvad nu hvis du går træt i opgaven, allerede før den er halvt færdig? Har du ikke selv modet eller tiden til at kaste dig over sådan et projekt, så lad os hos CMC Tømrer udføre opgaven for dig. Vi har stor erfaring med at realisere de små, såvel som store boligdrømme, og hos os er det kun fantasien, der sætter grænser for vores arbejde. Vi er eksperter i at sætte os ind i dine tanker og ideer, og vi sørger altid for at have løbende dialog med dig lige fra den indledende idefase, til det sidste slibes, og de sidste søm sømmes i.

Trænger dit hus eller lejlighed til den helt store og gennemgribende renovation?
Det er din garanti for, at du er med hele vejen i projektet, og at du ender ud med det helt rigtige resultat. Så går du med renoveringstanker, ideer eller drømme, som du måske ikke tror er mulige, eller som du ikke selv kan løse, så vend din opmærksomhed mod CMC tømrer. Vi er et erfarent tømrerfirma som dækker hele Sjælland. Kendetegnet ved vores arbejde er, at vi altid anvender de bedste kvalitetsmaterialer, udfører arbejdet på bedste vis, og selvfølgelig holder vi altid vores deadlines. Vi kan hjælpe dig med at få alle dine boligplaner, store som små, ført ud i livet, og i processen rådgiver vi gerne om alt lige fra design til prisvalg. Herunder kan du læse lidt mere om de forskellige typer af renoveringsprojekter, som vi med garanti også kan hjælpe dig med. Er du interesseret i at høre mere, er du også velkomne til at kontakte os. Allerede fra første telefonopkald kan du være et skridt tættere på din boligdrøm.

Renovering af lejlighed

Har du købt en lejlighed af ældre dato, eller tænker du blot, at din lejlighed godt kunne brug en kærlig og gennemgribende hånd, så udfører CMC tømrer renovering af lejligheder. Måske har du fået fingrene i en gammel herskabslejlighed, der har set bedre dage, eller også er 70’erfarven lidt for gennemgående – uanset hvad kan vi hjælpe dig med at puste nyt liv i dit hjem. Det kan være alt lige fra nye lofter og gulve til renovering af det eksisterende bad og køkken.
Alt bliver lavet med omtanke for det eksisterende byggeri. Det betyder, at vores designs og arbejde bliver tilpasset stilen i lejligheden. Er det en herskabslejlighed med stuk i loftet, anvender vi kun materialer, der passer til dette. Bor du i en lille Københavnerlejlighed med skæve vægge og finurlige detaljer, så arbejder vi ud fra den stil, alt imens vi kombinerer designet med funktionalitet samt dine visioner for din lejlighed.

EFTER

FØR

Renovering af hus

Hos CMC tømrer har vi stor erfaring med at renovere huse. Selv det største håndværkertilbud kan ikke skræmme os væk, og vi tilgår hver en opgave med stor professionalisme. Vi skaber os altid et godt overblik over hele projektet inden påbegyndelse af renoveringen, så vi er sikre på, at vi har en rød tråd gennem hele processen. Vælger du os til at udføre renovering af dit hus, så er du med hele vejen. Vi gør nemlig intet, uden at du er med inde over beslutningerne. Det gælder blandt andet valg af de forskellige materialer.
Er du i tvivl om, hvad der passer ind i husets stil, hvad der kunne se godt ud sammen med jeres møbler, så kan vi hjælpe med forslag lige fra ideer til klinker, gulve og farver til væggene. Når CMC tømrer har været forbi dit hus til en gennemgribende renovering, og den sidste skrue er skruet fast, står du tilbage med et lækkert hus, der emmer af god kvalitet og godt design, som er lavet lige præcist til at opfylde alle dine ønsker for dit drømmehjem.

SÅDAN ARBEJDER VI

GIV OS DINE DETALJER

Udfyld vores formular med så mange informationer som muligt.

VI TAGER KONTAKT

Efterfølgende ringer vi jer op for at aftale mødetidspunkt.

VI GÅR I GANG!

Derefter starter vi på opgaven og stopper først når I er tilfredse.

Renovering af kolonihave

Der er noget hyggeligt og særligt dansk over kolonihaver. De små hyggelige huse, de gode samtaler over hækkene og de lange, lune aftner i haven er lig med dansk sommer og hyggelige traditioner. Derfor er det også blevet rigtig populært at anskaffe sig en kolonihave. Især for den, der bor i de store byer, er en kolonihave et tiltrængt frirum væk fra byens larm. Mange kolonihavehuse er dog i dag ret gamle. Derfor vælger en del af de nye kolonihaveejere at rive det eksisterende byggeri ned for at bygge et helt nyt hus.
Der er dog også noget specielt ved at renovere det gamle kolonihavehus, og i mange tilfælde kan det også godt betale sig at vælge denne mulighed fremfor at bygge et helt nyt hus. Hos CMC tømrer har vi stor erfaring med renovering af kolonihaver. Vi arbejder med respekt for den eksisterende bygning og omgivelserne samtidig med, at vi har fokus på moderne faciliteter og funktionalitet. Når vi er færdige, har du et kolonihavehus, der er klar til at danne rammerne om mange sommeraftner, og som kan holde til at blive brugt i mange år.

Renovering af bad

Har du et gammelt badeværelse, der godt kunne trænge til at blive fornyet? Så lad CMC tømrer varetage opgaven. Vi har stor erfaring med at opsætte alt lige fra lækre brusekabiner, skabe plads til vasketårne og anden praktisk opbevaringsplads. Vi kan gøre selv de mindste badeværelser til funktionelle rum med plads til det hele.
Et badeværelse er ikke kun et behændigt rum. Det skal også være nutidigt samt passe ind i din stil. Fliserne og væggene skal være de rigtige farver, vasken skal være moderne, og armaturet skal passe til resten af designet. Vores dygtige håndværkere har en masse gode ideer at trække på, når det kommer til at kombinere godt design med smarte løsninger. Så har du brug for sparring i forbindelse med renovering af dit bad, så hjælper vi gerne med alt lige fra tanker om farver til fliser og udformning af brusenichen.

Renovering af køkken

Køkkenet er efterhånden blevet et af de vigtigste rum i huset. Det er ikke blot et sted, hvor der bliver lavet mad, det er også et leverum, hvor der skal være plads til alt lige fra at hygge om sine gæster, lektier ved spisebordet, madlavning og til snak over køkkenbordet. Derfor er det også vigtigt, at det moderne køkken afspejler dette og giver rum til alt lige fra fordybelse, sjov og ballade samt gastronomiske oplevelser.
Hos CMC tømrer kan vi ved hjælp af køkkenrenovering give dig dit drømmekøkken med plads til det hele. Hvad end du har et samtalekøkken, et lille køkken i en lejlighed eller noget helt tredje, så løser vi alle opgaver med fokus på kvalitet og design. Vi ser muligheder i dit eksisterende køkken, og når vi går i gang med arbejdet, så er det ikke kun for at skabe et lækkert – men også et praktisk køkken. Når vi er færdige med renovering af dit køkken, får du med garanti følelsen af at have et helt nyt køkken, som passer ind i din og din families hverdag.
LAD OS RINGE DIG OP
Indtast dine kontakt oplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.