Vores services

Ønsker du fornyelse hjemme kan du trygt kontakte os, hvad enten det drejer sig om pladsbesparende, smarte løsninger eller ombygning.

Få et gratis tilbud, eller ring på:

Vi kan tilbyde forskellige services​, se her hvilke

Hos CMC tømrer har vi stort set erfaring med alle aspekter indenfor tømrer-
og snedkerfaget, og står til din rådighed uanset om det drejer sig om mindre
reparations-opgaver, eller større byggeprojekter.

TØMRER

En kvalitetsbevist og dygtig tømrer – vi arbejder i en tæt dialog med kunden frem til et produkt, som vi kan stå inde for. Den høje faglighed og store omhyggelighed vi har, er din sikkerhed for et godt resultat.

Køkkener

Dit gamle køkken fungerer måske fint nok, men farverne og grebene er ikke helt så moderne, som de engang har været. Måske savner du lidt mere plads, eller også har du bare brug for lidt fornyelse af køkkenet.

Udskiftning af døre og vinduer

Synes du, at det er begyndt at trække en del fra de gamle vinduer i dit hus? Er hoveddøren eller døren ud til terrassen begyndt at binde, eller ser de bare ikke ud, som de engang har gjort? Vi har mange års erfaring.

TERASSER

Med en terrasse kommer du udenfor og kan nyde den friske luft og naturen. Du får dit eget fristed, hvor du kan slappe af alene, med familien eller med venner. Dette nye udendørsrum bliver hurtigt selve hjertet i huset.

Renovering af bolig

Går du og drømmer om at få renoveret dit køkken eller bad? Ideerne er mange, og vi har alle et tydeligt billede af, hvordan drømmehjemmet ser ud.
Hos os kan vi hjælpe dig med at realisere dem.

Forsikringsskader

CMC tømrer har mange års erfaring med at udbedre forsikringsskader.
Hos os bestræber vi os altid
på at komme ud så hurtigt
som muligt, når du har meldt skaden til os.

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

Skulle du mod forventning blive utilfreds med det arbejde, du har fået udført, bliver du glad for at have valgt en håndværker, som er medlem af Dansk Byggeri. Så er arbejdet nemlig dækket af Byg Garanti.

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri.