Få et udendørs samlingssted

Kontakt os og hør, hvilke ideer vi sidder med til bygning af din drømmetræterasse. En beslutningen du ikke vil fortryde.

Få et gratis tilbud, eller ring på:

TERRASSER

En terrasse er familiens samlingssted. Vi elsker at nyde den varme sol og de lune sommeraftener udenfor, men stadig hjemme. Det, at tage aftensmaden med ud, grille i det gode vejr, nyde et glas vin med vind i håret, gør vi muligt. Vi sætter nemlig en dyd i at lave træterrasser, der giver smukke og funktionelle omgivelser lige uden for din dør.
En træterrasse er en naturlig forlængelse af huset, og det giver et ekstra rum med masser af frisk luft og højt til loftet. Det åbner huset op ud mod haven og naturen, og det gør det nemt bare at træde udenfor uden at behøve sko på. På den måde får du let adgang til at nyde det udendørs liv og det fællesskab, som træterrassen giver plads til.

EFTER

FØR

MANGE FORMER
Træterrasser kan se ud på alle måder – det kan være et lille område med overdækning, en stor flade med plads til både bord, liggestole og parasol, træterrassen kan være i flere niveauer, den kan gå rundt om hjørnet på huset for at skabe mere læ, den kan være hævet op over plænen og så videre. Kun fantasien sætter grænser. Vi lægger både vægt på de store linjer og funktionaliteten i udformningen af træterrassen samt de små detaljer, som gør den personlig. Ønsker du trapper, plads til urtepotter, gelænder, læhegn eller noget helt andet, skal vi nok få lavet et godt design med dette inkluderet. Hos os er det vigtige nemlig, at du får en træterrasse, der passer til dine behov. Vi begynder derfor aldrig arbejdet, før vi har haft en god dialog om dine ønsker, og om hvordan vi forestiller os, at det kan gøres. Det er din træterrasse, og derfor er din mening den vigtigste.
DIALOG OG TILBUD
Når dialogen er i gang, sporer vi os ind på, hvordan din nye træterrasse skal designes. Vi forsøger altid at give dig et tilbud på en træterrasse, som opfylder dine forventninger til funktionalitet og pris. Prisen afhænger af mange faktorer, og tilbuddene gives blandt andet på baggrund af materialer, størrelse og elementer. Netop derfor er snakken om ideer til udformning, materialer og detaljer til træterrassen vigtig, så du kan få den terrasse, du drømmer om. Ring allerede i dag og få en uforpligtende snak om ideer og priser.

NOGLE EKSEMPLER PÅ TIDLIGERE ARBEJDE