Udskiftning af
døre og vinduer

Synes du, at det er begyndt at trække en del fra de gamle vinduer i dit hus? Er hoveddøren eller døren ud til terrassen begyndt at binde, eller ser de bare ikke ud, som de engang har gjort? Hos CMC tømrer har vi mange års erfaring med udskiftning samt montering af døre såvel som vinduer.

Få et gratis tilbud, eller ring på:

Vi hjælpe dig
Uanset om der er tale om udskiftning af en enkelt dør, et par vinduer eller en komplet renovering, så kan vi hjælpe dig med at få realiseret dine boligdrømme. Vi klarer alt lige fra opmåling, levering og montering, så du er sikker på at få vinduer såvel som døre, der er tilpasset dit hus og selvfølgelig af den bedste kvalitet. Vi er først tilfredse med vores arbejde, når du er tilfreds, og det er din garanti for altid at få en løsning, der passer til jeres hus, jeres behov og som kan holde i mange år fremover. Hos CMC tømrer er den gode rådgivning og service en selvfølge. Vi har en faglig stolthed, som vi aldrig går på kompromis med og i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer, får du altid grundig vejledning. Vi hjælper med at vælge de rigtige vinduer og døre, som passer til din boligs udtryk og dine ønsker, og vores dygtige håndværkere sørger altid for at levere et godt stykke arbejde – naturligvis til tiden. Det kan også være, at du har været så uheldig, at dit hus har haft besøg af tyve i løbet af din ferie, eller mens du blot var på arbejde. Her ses der ofte skader på døre og vinduer, og i de tilfælde kan det også være nødvendigt hurtigt at få udbedret skaderne. Uanset hvordan forsikringsskaden er opstået, så kan CMC tømrer hjælpe dig med at komme hurtigt videre. Vi dækker København og hele Sjælland.

SÅDAN ARBEJDER VI

GIV OS DINE DETALJER

Udfyld vores formular med så mange informationer som muligt.

VI TAGER KONTAKT

Efterfølgende ringer vi jer op for at aftale mødetidspunkt.

VI GÅR I GANG!

Derefter starter vi på opgaven og stopper først når I er tilfredse.

Forbedre husets udseende og spar
på varmeregningen

Der kan være mange grunde til at ville udskifte døre såvel som vinduer. En væsentlig årsag er, at vinduer af ældre dato ikke er lige så godt isolerede som nyere vinduer. Hvis vinduerne ydermere har siddet i rigtig lang tid, kan slid og fugt gøre vindueskarmene møre, hvilket gør rammerne utætte og tillader den kolde luft at strømme ind i huset. Nogle gange handler det også om at forbedre husets udseende. Måske har du lige fået malet facaden eller skiftet taget og vil nu gerne have, at døren og vinduerne passer til.
Eller også er du lidt træt af de gamle blyindfattede ruder, selvom de måske ikke fejler noget. Uanset hvad grunden er, så kan CMC tømrer hjælpe dig med udskiftning af døre og vinduer. Når du bestiller døre og vinduer hos os, er du sikker på at få materialer af den bedste kvalitet. Det betyder, at alle vores døre og vinduer er lavet med lavenergi træ og glas, hvilket gør dem ekstremt energivenlige. Derfor er en udskiftning ikke kun en investering i dit hus’ udseende, det er også med til at sænke den samlede varmeregning. Er døre og vinduer utætte, kan dette nemlig tydeligt ses på regningens størrelse. Så selvom det måske er en stor post nu og her, så kan det alligevel godt betale sig.

En skræddersyet løsning, der passer til dit hus og din pengepung

Går du med tanker om at få skiftet vinduer, døre eller begge dele på en gang, så kommer vi gerne ud forbi dig og tager et kig på dit hus og dine muligheder. Ud fra grundige samtaler med dig angående dine ønsker for udseende og behov laver vi et gratis og uforpligtende tilbud.
Selvom vi har meget konkurrencedygtige priser, går vi aldrig på kompromis med hverken kvaliteten eller vores arbejde. Vi skræddersyer den helt rigtige løsning til dig med fokus på alt lige fra farvevalg til valg af materiale, således at du får det, ligesom du gerne vil have det. Og det gør vi til yderst fordelagtige priser.
Er du interesseret i at høre mere om udskiftning af døre og vinduer, og hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi sammen komme frem til den helt rigtig løsning til jer.

Se et udpluk af vores arbejde

LAD OS RINGE DIG OP
Indtast dine kontakt oplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.