Gulve – Nyt gulv eller renovering?

Hvis du mener, at gulvene i dit hjem trænger til en udskiftning, kan der være flere grunde til det. Måske er gulvene slidte, beskadigede eller ikke længere passer til din stil. At få nye gulve kan give dit hjem et friskere og mere opdateret udtryk. Det kan også forbedre funktionaliteten, akustikken og værdien af dit hjem. Et nyt gulv giver dig ligeledes muligheden for at få lagt gulvvarme – dette kan være med til at skabe et bedre indeklima. CMC tømrer Aps konsultere samt rådgiver om de bedste muligheder for dig og dit hjem.

Det er vigtigt for os, at det færdige resultat afspejler din forestilling om, hvordan dit nye gulv skal se ud. Vi sørger for at forventningsafstemning med dig inden, således at resultatet bliver perfekt – både for dig og os. Høj kvalitet handler nemlig også om, hvor tilfreds du er som kunde.

Ring og få et uforpligtende tilbud, eller skrive en mail i kontaktformularen

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

  Lad os tage en uforpligtende snak

  Mød teamet

  Kontakt os gerne på telefon 23 46 41 85, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et nyt tag, en tagrenovering eller andet tagarbejde. Samtidig kan vi drøfte de mange muligheder.

  Du kan også skrive til vores e-mail
  info@cmctomrer.dk, hvis du foretrækker det.
  Christian Meiner Christiansen
  Tømrermester
  23 46 41 85 info@cmctomrer.dk

  Vores kunder siger

  Mere end 20 års professionel
  erfaring
  KONTAKT OS
  Serridslevvej 10, 2. 2.,
  2100 København Ø

  CVR: 37655643

  Tlf. 23 46 41 85
  info@cmctoemrer.dk
  VI STØTTER