Der er mange gode grunde til renovering, det giver dig muligheden for at skabe dit drømmehjem samt udtrykke din egen personlige stil. En renovering forbedrer bl.a. funktionaliteten, æstetikken samt komforten i hjemmet. Renoveringen øger ligeledes værdien af boligen.

CMC tømrer Aps. tager sig af hele byggeprocessen fra start til slut.

Først gennemgår vi dit hjem for at identificere de områder, du ønsker ændres. Derefter udarbejder vi en plan for renoveringen. Ved større renoveringer bliver der udarbejdet en tidsplan, således at man har en idé om, hvor lang tid renoveringen ca. vil tage.

CMC tømrer kan være behjælpelige med materialevalg, ideer og kreative løsninger – der passer til dine ønsker samt budget.

Vi sikrer løbende at arbejdet udføres efter planen, opfylder dine forventninger og sikre høj kvalitet. Når renoveringen er færdig, laver vi sammen en afsluttende gennemgang.

Vi fuldfører alle opgaver indenfor enterprise og renoveringer. Vi leverer skræddersyede løsninger, der opfylder dine behov til konkurrencedygtige priser. Vores erfarne team af håndværkere sikrer høj kvalitet og professionelt udført arbejde. Vi værdsætter gennemsigtighed, kommunikation og høj kundetilfredshed.

Ring og få et uforpligtende tilbud, eller skrive en mail i kontaktformularen

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

  Lad os tage en uforpligtende snak

  Mød teamet

  Kontakt os gerne på telefon 23 46 41 85, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et nyt tag, en tagrenovering eller andet tagarbejde. Samtidig kan vi drøfte de mange muligheder.

  Du kan også skrive til vores e-mail
  info@cmctomrer.dk, hvis du foretrækker det.
  Christian Meiner Christiansen
  Tømrermester
  23 46 41 85 info@cmctomrer.dk

  Vores kunder siger

  Mere end 20 års professionel
  erfaring
  KONTAKT OS
  Serridslevvej 10, 2. 2.,
  2100 København Ø

  CVR: 37655643

  Tlf. 23 46 41 85
  info@cmctoemrer.dk
  VI STØTTER