Går du med tanken om at udvide et rum, eks. fjerne en væg til at lave et køkkenalrum, eller ønsker du der bliver højere til loftet? Kan CMC tømrer aps komme med den helt rigtige løsning, ift. hvor væggene og lofterne skal placeres ift. til dit ønske til dit nye projekt. Vi vil i samarbejde med dig, finde det korrekte materialevalg f.eks. gipsplader/profilbrædde/fibergips/vådrumsgips og
brandgips. Det er vigtigt at sikre, at væggene og lofterne er korrekt opbygget og at de korrekte materialer, så det overholder bygningsreglementet.

Nye vægge kan opdele rum i mindre sektioner, eller nedrivning af en væg for at gøre rummet større. Andre gange kan det være nødvendigt at erstatte gamle eller beskadigede vægge og lofter for at forbedre udseendet og funktionaliteten i rummet. Nye vægge og lofter kan også give mulighed for at forbedre isolering, lydisoleringen samt energieffektivitet til hjemmet.

Ring og få et uforpligtende tilbud, eller skrive en mail i kontaktformularen

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

  Lad os tage en uforpligtende snak

  Mød teamet

  Kontakt os gerne på telefon 23 46 41 85, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et nyt tag, en tagrenovering eller andet tagarbejde. Samtidig kan vi drøfte de mange muligheder.

  Du kan også skrive til vores e-mail
  info@cmctomrer.dk, hvis du foretrækker det.
  Christian Meiner Christiansen
  Tømrermester
  23 46 41 85 info@cmctomrer.dk

  Vores kunder siger

  Mere end 20 års professionel
  erfaring
  KONTAKT OS
  Serridslevvej 10, 2. 2.,
  2100 København Ø

  CVR: 37655643

  Tlf. 23 46 41 85
  info@cmctoemrer.dk
  VI STØTTER