Skal du have lavet ny terrasse eller renoveret den gamle terrasse?

Så vil CMC Tømrer give dig en gennemgang samt et professionelt syn på hvad der bliver den bedste løsning samt dine muligheder.

En ny terrasse kan give dig et ekstra udendørs rum, hvor du kan nyde solen, slappe af eller underholde venner og familie. Det kan også være en forbedring af dit hjem og øge dens værdi.

Når det kommer til valg af træsorter, er der flere forskellige muligheder at overveje. Det afhænger af din personlige præference, budget og stil. Nogle populære valg inkluderer træbrædder som trykimprægneret fyrretræ eller hårdttræ som jatoba eller ipé. Der er også kompositbrædder, der er lavet af en blanding af træfibre og plast, som er kendt for deres holdbarhed og lave vedligeholdelsesbehov. Det er en god idé at undersøge de forskellige muligheder og overveje faktorer som udseende, holdbarhed og vedligeholdelse, før du træffer dit valg, CMC Tømrer vil hjælpe dig med valg af træsort samt ideer og løsninger til dit nye uderum.

Ring og få et uforpligtende tilbud, eller skrive en mail i kontaktformularen

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

  Lad os tage en uforpligtende snak

  Mød teamet

  Kontakt os gerne på telefon 23 46 41 85, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et nyt tag, en tagrenovering eller andet tagarbejde. Samtidig kan vi drøfte de mange muligheder.

  Du kan også skrive til vores e-mail
  info@cmctomrer.dk, hvis du foretrækker det.
  Christian Meiner Christiansen
  Tømrermester
  23 46 41 85 info@cmctomrer.dk

  Vores kunder siger

  Mere end 20 års professionel
  erfaring
  KONTAKT OS
  Serridslevvej 10, 2. 2.,
  2100 København Ø

  CVR: 37655643

  Tlf. 23 46 41 85
  info@cmctoemrer.dk
  VI STØTTER